Leren & studeren

Jongeren zijn de toekomst!

Ben jij (onlangs) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Bij ons kan je werken en studeren tegelijk! Wij staan al jaren voor kennis en kwaliteit. Door de combinatie van werken en studeren krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en werkervaring op te doen in de verzuimbranche. Natuurlijk kan je doorgroeien binnen onze organisatie.

Hoe ziet dit traject eruit?

Je start als Junior verzuimregisseur, waarbij wij jou opleiden tot een volwaardig Verzuimregisseur. Je start bij de verzuimadministratie om de basis te leren. De werkzaamheden breiden wij stapsgewijs uit. Je doet zowel op de afdeling Wet Verbetering Poortwachter als de afdeling Ziektewet ervaring op.

Na een periode start je met de opleiding Regie Op Verzuim (ROV). De opleidingskosten komen voor onze rekening. Tegenover het succesvol afronden van deze opleiding staat een financiële beloning.

Diverse collega’s geven persoonlijke begeleiding aan jou, waardoor je echt op de functie-inhoud wordt getraind. Afhankelijk van jouw eigen voorkeur kies je later waarvoor je gaat; word je een verzuimregisseur op het gebied van de Wet Verbetering Poortwachter of is de Ziektewet meer jouw ding? Zo stomen wij je dus klaar tot echte professional!

Benieuwd wat jouw toekomstige collega’s allemaal doen? Lees dan snel meer over onze afdelingen.

Myrthe Peters, Junior Verzuimregisseur

“Op dit moment zit ik nog midden in het juniortraject, maar ik ben iedere dag blij dat ik deze stap heb genomen. Het volgen van het juniortraject bij De Verzuimeconoom biedt vele mogelijkheden. De inzet van een junior wordt beloond. Als jij veel van jezelf laat zien, kun je een grote groei maken in een hele korte tijd. Ook is het een traject op maat, waar ook coaching plaatsvindt. Tijdens de coaching is er volop ruimte om over werk te praten, maar ook over jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb de tijd en ruimte gekregen om mij naast mijn baan te specialiseren. Ook voor verdere ontwikkeling/specialisatie krijg ik volop de ruimte. Ik heb mij mogen ontwikkelen van ondersteunend casemanager tot zelfstandig casemanager met een eigen caseload (werkgevers die aan mij zijn toegekend). Deze kans heb ik natuurlijk met beide handen aangegrepen.

Kortom een mooi traject wat vele kansen biedt!”

Myrthe Peters

Heb je vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Joëlle Ditters, medewerker recruitment, op het telefoonnummer 06 – 518 860 41 of stuur een e-mail naar recruitment@alpinagroup.com.

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

De Verzuimeconoom

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

recruitment@alpinagroup.com
06 – 518 860 41